Droom niet je hele leven, maar leef je dromen!

Oh Sandy...

Lieve allemaal,

Dan denk je het ergste gehad te hebben na een zomer vol beren en overleven in de natuur...komt er ook nog eens een orkaan bij. En niet zomaar één...

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat alles goed met mij gaat. Ook Cooper, Riel en Donielle zijn allemaal oke. Vanaf afgelopen Zondag zitten wij al binnen voor de televisie om te zien wat voor eenenorme schade orkaan Sandy met zich meebrengt in New Jersey en New York. Bizar! Bomen liggen midden op de straat, elke speeltuin is geen speeltuin meer (foto), metrostations ondergelopen met water, hijskranen verbogen, delen van winkels op straat en een groot deel van Manhattan staat onder water. Ook het Summercamp in New Jersey is zwaar getroffen door de storm. Toen ik al die beelden en foto's op de televisie zag, schrok ik heel erg.Het wareneen paar spannende dagen en ik ben blij dat de storm eindelijk al een stuk minder is.Momenteel is iedereen aan het werk om New York weer om te toveren naarthe city that never sleeps, want nu is het net een spookstad...

En over spoken gesproken...Helaasgaat de Halloween parade niet door vanwege het gevaar van omvallende bomen enwordt trick or treat langs de deuren ook afgelast. Ik vind het wel heel erg jammer, want ik had het graag op deze dag willen meemaken. Als het goed is wordt het wel verplaatst naar next week. Duimen! Ondanks alles toch nog voor iedereen een...

Happy Halloween!

Liefs,

Esmee

Reacties

Reacties

Marjon

Ha lieverd !
Ik ben superblij te lezen dat alles goed met jullie is.
Natuurlijk is het niet leuk om zo aan huis gekluisterd te zijn, en dat zal voor Cooper ook niet meevallen. Maar het allerbelangrijkste is dat jullier er nog heelhuids zijn !!
Iedereen in Nederland leeft ongetwijfeld enorm met je mee, ook wij. Al merk jij dat dan niet. Maar bij alles waar New York genoemd wordt, kom jij ter sprake. Nu Sandy, maar een paar dagen geleden was er op Het Klokhuis een aflevering over het ontstaan van New York. Het verband met de 1e Nederlanders werd uitgelegd, en het ontstaan van de straatnamen bijvoorbeeld. Heel leuk.
En je zult je wel afvragen waarom ik op mijn leeftijd naar Het Klokhuis kijk..hihi Dat is ook niets voor mij, maar sinds een week heb ik weer een kind thuis..
Ze is een week geleden weer naar haar moeder gevlucht, en buiten alle hulpverlening om is het eigenlijk bere gezellig dat ze er is.
Jij hebt ook genoten van het bezoek van je ouders, zie en lees ik. Kan ook niet anders natuurlijk.
En nu is het grote aftellen al begonnen, nog 67 dagen.. Ongelooflijk, Time Flies...
Love you very much, thinking of you, keep that in mind !!
Lots of kissess and big hugs,
Marjon & Romy
xxxx

Nico van Uitert

Hallo Esmee,

Wat een geluk dat Rob en Christa bij jou op bezoek waren voordat Sandy haar karakter toonde. Nu hebben jullie een prachtige week gehad met elkaar. Alle naaste collega's van Christa zijn natuurlijk ook net als je vader en moeder bezorgd geweest of het bij en met jou goed is (gegaan). Dus dit is een fijn berichtje van jou en je kunt al merken aan jouw toonzetting dat je redelijk New Yorks wordt door er zelf de spirit goed in te houden. Take care & have fun want er is nog veel moois in het verschiet. De marathon zal een heel speciaal sfeertje hebben, Halloween maar dan anders, de Christmas tree, 00.00 hrs 31-12-12 op Times Square enz. enz. hartelijke groet,

Nico van Uitert

Marijke Broeke

Hoi Esmee.

Blij dat je ongedeerd bent ,had je moeder ook al een sms gestuurd om te vragen of alles goed met je was,want het kwam toch wel heel dichtbij.En fijn dat jullie zo'n leuke week met elkaar gehad hebben.Geniet niet nog maar lekker van je laatste weken.

liefs Marijke

oma Ria

hallo lieve schat

Wat is het leuk om je verhalen te lezen en wat maak je veel mee daar, we hebben de foto's al gezien, heel veel mooie zijn erbij. Gelukkig is alles goed met jullie, ik vond het erg spannend. Bij ons is alles goed en we tellen de dagen dat we je weer kunnen zien, geniet nog van de laatste weken en de kaasbroodjes staan in rijen op je te wachten.

veel liefs oma Ria

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active